Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Κατηγορίες φίλων: Ο Σείχης της Αραβίας

Είναι ο πλούσιος της τάξης μιας και ο πατέρας του έχει δική του επειχήρηση ή είναι μεγάλο στέλεχος πολυεθνικής και κυκλοφορεί παντού με bluetooth.

Ο Σείχης της Αραβίας είναι κοντούλης και χοντρούλης και δεν έχει σχεδόν καθόλου τρίχες. Όσον αφορά τα μαλιά του, αυτά είναι κουρεμένα καπελάκι. Όχι σαν αυτόν όμως:





Επίσης, φοράει μαύρο τζιν, παπούτσια geox (που αναπνέουν), μπλούζες lacost ή tommy hilfiger ενώ έχει τσάντα eastpack χωρίς καμία ζωγραφιά πάνω. Τα βιβλία του είναι ντυμένα για να μην τσαλακωθούν και το όνομά του το γράφει σε ετικέτα και όχι πάνω στο εξώφυλλο.
Ο Σείχης της Αραβίας απέκτησε playstation 3 την δεύτερη μέρα που βγήκε στην αγορά, χρησιμοποιούσε windows vista πριν τους ολυμπιακούς της Αθήνας, έχει τηλεόραση 80 ιντσών ενώ έπαιζε Fifa 2009 από το 2006. Στο νηπιαγωγείο είχε παπούτσια με φωτάκια ενώ στο δημοτικό ήταν ο μόνος που διέθετε αυθεντικές κάρτες yu-gi-oh και είχε 3 φορές τον exodia (ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!!). 

Το σπίτι του διαθέτει πισίνα, σάουνα, γήπεδο τέννις που από τη μία πλευρά έχει και μπασκέτα, playroom και τηλεσκόπειο το οποίο είναι τοποθετημένο σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο που το λέει και "αστεροσκοπείο". Επιπλέον έχει νταντά, καθαριστή αυτοκινήτου, κηπουρό, δύο καθαρίστριες για τον εσωτερικό χώρο, καθαριστή πισίνας και φροντιστή γηπέδων.

Ο Σείχης πρέπει να διαλέξει σε ποιό από τα 6 μπάνια του σπιτιού του θα χέσει και σε ποιόν από τους 15 καναπέδες θα καθίσει. Έχει τηλεόραση plasma σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού (και στο μπάνιο) ενώ παίρνει τα περιοδικά "Λίθοι και κρύσταλλοι" και "t-rex ένας αληθινός θρύλος" τα οποία έχει στιβαγμένα σε ένα κουτί μαζί με άλλες 37 συλλογές της deagostini.





Μένει μακριά από το σχολείο (στο Διόνυσο, στην Εκάλη, στην Κηφισιά κ.λπ.) και ο λόγος που πηγαίνεις σπίτι του είναι, προφανώς, για να κάνεις χρήση των γκάτζετ του. Στα γενέθλιά του ξοδεύεσε για να του πάρεις δώρο αλλά τελικά ποτέ δεν του είναι χρήσιμο μιας και οι γιαγιάδες του του δίνουν 300 ευρώ η κάθε μία και σε κάθε γιορτή. Παρ' όλ' αυτά τον θεωρείς φίλο σου και δεν το βλέπεις μόνο σαν ένα αντικείμενο εκμετάλευσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει έρθει σπίτι σου μόνο μία φορά ενώ εσύ έχεις πάει εκεί πάνω από 20.


Μελλοντική ζωή: Σπουδές σε ιδιωτικίο πανεπιστήμιο της Αγγλίας, έπειτα χλιδάνεργος και μετά διευθυντής στην επειχήρηση του πατέρα του ή εισοδηματίας.


Να ένας σείχης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου