Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

Paintball thing of the week (part3)

Αφού σας παρουσίασα τον εξοπλισμό ενός "χρωματοσφαιριστή" ήρθε η ώρα να δούμε το πώς είναι ένα πεδίο paintball δηλαδή η πίστα.

  
     

Και μερικά πεδία speedball (η αγωνιστική μορφή paintball).

   

Για να δημιουργηθεί ένα πεδίο χρειάζονται ξύλα, βαρέλια, παλιά αυτοκίνητα, σπιτάκια, τάφροι, και ότι άλλο σκεφτείτε ενώ για τα γήπεδα speedball μόνο φουσκωτά.

Επίσης δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να φτιάξετε μία 5μελή ομάδα paintball σύμφωνα με το ehow.com μεταφρασμένο από τον υπέρτατο και αξεπέραστο εμένα.


  • Κάνε μία έρευνα για να βρεις τους καλύτερους και τους πιο πολύ "υποσχόμενους παίκτες για την ομάδα σου. Δώσε βάση στην ιστορία των παικτών, την εμπειρία και το πόσο χρόνο έχουνγια να αποφασίσεις ποιοί ταιριάζουν καλύτερα στην ομάδα.  
  • Διαλέξτε όνομα για την ομάδα και βρείτε ένα σλόγκαν με τους υπόλοιπους παίκτες. Επίσης σχεδιάστε και εκτυπώστε μία σημαία με το όνομα της ομάδας το logo και την τοποθεσία που κατάγεστε.
  • Αποφασείστε ποιοί παίκτες παίζουν καλύτερα σε ποιές θέσεις (μπροστά,κέντρο,πίσω), και συγουρευτείτε ότι ο εξοπλισμός τους είναι κατάλληλος για τη θέση τους. Οι επιθετικοί πρέπει να είναι μικρόσομοι , ευκίνητοι και γρήγοροι και τα όπλα τους μικρά ενώ οι αμυντικοί μπορεί να είναι πιο εύσωμοι και αργοίαλλά πρέπει να έχουν γρηγορότερα όπλα και πιο πολλές σφαίρες. Οι μέσοι είναι ένας συνδυασμός των άλλων δύο
  • Κανονίστε μία εβδομαδιαία προπόνηση και συναντηθείτε όλοι μαζί για να βελτιώσετε την εμφάνιση της ομάδας και να αποκτήσετε χημεία .
  • Ορίστε κανόνες και απαιτήσεις για την ομάδα ώστε κάθε μέλος να ξέρει τι πρέπει να κάνει και τι πρέπει να. περιμένει.Προσθέστε αυτά τα στοιχεία σε μια ομαδική σύμβαση ή δήλωση της αποστολής. Για παράδειγμα, μπορείτε να απαιτήσετε να έρχονται τα μέλη της ομάδας σε εβδομαδιέες προπονήσοις, και μπορείτε να περιμένετε μία χορηγία είτε σε χρήματα είτε σε εξοπλισμό.
Δυστυχώς αυτή την βδομάδα δεν έχει βίντεο γιατί το youtube μου έχει πρόβλημα και σεν μπορώ να δω τους κωδικούς τους άρα δεν μπορώ να βάλω.Όταν το φτιάξω θα βάλω βίντεο και εδώ και στις υπόλοιπες αναρτήσεις που ακολουθούν.Από δω και πέρα σας υπόσχομαι περισσότερες αναρτήσεις (από την άλλη βδομάδα και μετά).
Χαίρετε.

(:@ ΣΚΑΤΑ, δεν ήθελα να την βάλω σήμερα την ανάρτηση αλλά πάτησα "δημοσίευση" χωρίς να την έχω προγραμματίσει για την Κυριακή :@:@:@ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου