Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΕΚΔΟΤΑ

Ένας 50χρονος, πάει στο γιατρό για εξέταση σπέρματος, και ο γιατρός του δίνει ένα βαζάκι άδειο και του λέει να το φέρει με δείγμα. την άλλη μέρα πάει ο 50χρονος με το βαζάκι άδειο.


- Τί έγινε; Που είναι το δείγμα;

- Ασε γιατρέ, πολύ ζόρικα τα πράγματα, πρώτα δοκίμασα με το δεξί μου χέρι αλλά τίποτα. Μετά με το αριστερό, αλλά τίποτα. Μετά δοκίμασα και με τα 2 χέρια, αλλά πάλι τίποτα. Φώναξα την γυναίκα μου, δοκίμασε με το δεξί, τίποτα, με το αριστερό τίποτα, δοκίμασε με το στόμα, πάλι τίποτα.

- Τίποτα;;;;

- Τίποτα, τίποτα. Φώναξα και την κόρη μου.

- Και την κόρη σας!!!!;;;

- Ναι, τί με τα χέρια, τί με το στόμα, τίποτα! Προσπαθήσανε και οι δύο μαζί, τίποτα. Ε, μετά αναγκαστήκαμε να φωνάξουμε και την γειτόνισσα.

- Την γειτόνισσα;;;;

- Ναι την καημένη, την λυπήθηκα, 3 ώρες προσπαθούσε, μια με τα χέρια, μια με το στόμα, αλλά τίποτα.

- Μα είναι φοβερό αυτό που μου λέτε...

- Ακριβώς γιαυτό ήρθα γιατρέ, δώστε μου ένα άλλο βαζάκι, γιατί αυτό δεν ανοίγει με τίποτα....

 
 
Ο Μήτσος και η Μαίρη ήταν τρόφιμοι σε ένα ψυχιατρείο .Μια μέρα, καθώς έκαναν βόλτα, ο Μήτσος έκανε μια βουτιά στην πισίνα και έπιασε πάτο... Η Μαίρη, αμέσως, έπεσε μέσα να τον σώσει. Κολύμπησε μέχρι τον πάτο και τον τράβηξε έξω.


Ο διευθυντής όταν έμαθε την ηρωική πράξη της Μαίρης αμέσως διέταξε να αφεθεί πάλι στην κοινωνία εφόσον ήταν πια υγιής και ώριμη .


Όταν πήγε να της το ανακοινώσει της είπε :


- Μαίρη έχω καλά και κακά νέα. Τα καλά νέα είναι ότι θα αφεθείς πάλι ελεύθερη επειδή μ' αυτό που έκανες απέδειξες ότι είσαι πάλι λογική. Τα κακά νέα είναι ότι ο Μήτσος, ο ασθενής που έσωσες, κρεμάστηκε με την ζώνη του στο μπάνιο. Λυπάμαι, αλλά είναι νεκρός.


Και του απαντά η Μαίρη:


- Όχι καλέ, δεν κρεμάστηκε, εγώ τον άπλωσα για να στεγνώσει!


Δύο πιτσιρικάδες γυρνάνε στα σπίτια τους ένα βραδάκι και για να γελάσουν λίγο...είπαν να περάσουν μέσα από το νεκροταφείο της πόλης. Καθώς λοιπόν, προχωράνε ανάμεσα στα μνήματα, ακούνε ξαφνικά ένα τακ-τακ-τακ κάπου κοντά τους και πετάγονται από το φόβο τους φωνάζοντας!!


Ο ήχος ακουγόταν όλο και πιο καθαρά αλλά η ομίχλη που είχε εκείνη τη βραδιά, τους εμπόδιζε να δουν τι ήταν αυτό που έκανε αυτόν τον θόρυβο. Περπατώντας λοιπόν δειλά δειλά προς τη μεριά που ακουγόταν το τακ- τακ....διακρίνουν ένα γέρο δίπλα σε ένα μνήμα, να κρατά ένα σφυρί και ένα καλέμι και να σκαλίζει κάτι σε ένα μαρμάρινο σταυρό.

Οι πιτσιρικάδες ξεφύσησαν με ανάσα ανακούφισης μόλις είδαν τον παππού να σκαλίζει.

- Μας τρόμαξες ρε μπάρμπα, νομίζαμε ότι ήταν κάποιο φάντασμα και μας κόπηκαν τα αίματα! Τι σου ήρθε βραδιάτικα και σκαλίζεις το σταυρό;

- Οι άχρηστοι γράψανε λάθος το όνομα μου!Μια μέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα που ήταν μεγάλη πολιτικός και μεγαλοστέλεχος στο κόμμα της, με υπουργεία και πολλές περγαμηνές. Όταν έφτασε στον άλλο κόσμο, την υποδέχτηκε ο Aγιος Πέτρος και της λέει:


- Πού θα ήθελες να περάσεις την αιωνιότητα σου, στην Κόλαση ή στον Παράδεισο;

Εκείνη το σκέφτεται λίγο και λέει:

- Δεν είμαι σίγουρη.

- Τότε, λέει ο Aγιος Πέτρος, θα κάνουμε το εξής. Θα περάσεις 24 ώρες στην Κόλαση και 24 ώρες στον Παράδεισο και μετά αποφασίζεις.

Η πολιτικός συμφωνεί. Πάνε λοιπόν, στην Κόλαση. Εκεί η πολιτικός βλέπει όλους τους πολιτικούς φίλους της που είχαν πεθάνει να παίζουν γκολφ, να ποντάρουν στο καζίνο, να πίνουν σαμπάνια, να φλερτάρουν με ωραίους άντρες και πανέμορφες γυναίκες και γενικά να διασκεδάζουν πολύ. Ακόμα και ο Διάβολος ήταν μαζί τους και κάνανε παρέα, λέγοντάς τους τα καλύτερα πρόστυχα και πικάντικα ανέκδοτα. Όλα πολύ ωραία και η πολιτικός περνούσε υπέροχα. Πριν το καταλάβει, πέρασαν οι 24 ώρες και ήρθε ο Aγιος Πέτρος να την πάρει να πάνε στον Παράδεισο. Ο Παράδεισος ήταν ένα πολύ ήσυχο μέρος με ήρεμη ατμόσφαιρα, οι άγγελοι έπαιζαν γαλήνια μουσική με τις άρπες και τις λύρες τους, οι φιλόσοφοι μιλάγαν για τη ζωή και το θάνατο και όλοι μαζί συζητούσαν με το Θεό που ήταν πολύ γλυκός. Η πολιτικός αισθανόταν πολύ όμορφα και πριν το καταλάβει, πέρασαν και αυτές οι 24 ώρες, ώσπου ήρθε ο Aγιος Πέτρος να τη ρωτήσει τι αποφάσισε τώρα που είδε και τα δύο μέρη. Η πολιτικός το σκέφτεται λίγο και του λέει:

- Ο Παράδεισος ήταν πολύ ωραίος και γαλήνιος, αλλά στην Κόλαση ήταν όλοι οι φίλοι μου και διασκέδαζαν πιο πολύ, οπότε θα προτιμήσω την Κόλαση.

Ο Aγιος Πέτρος σέβεται την επιθυμία της και την στέλνει στην Κόλαση.

Όμως, η Κόλαση ήταν λίγο διαφορετική τώρα, ένα διαλυμένο μέρος με αποπνικτική ατμόσφαιρα και όλοι οι φίλοι της πολιτικού δούλευαν στα κάτεργα και κουβαλούσαν τεράστιες πέτρες, ενώ και ο Διάβολος ήταν πάνω από τα κεφάλια τους και διέταζε συνεχώς.

Η πολιτικός δυσαρεστημένη πάει και τον ρωτά:

- Τι έγινε εδώ; Προχθές όλα ήταν τόσο ωραία και όλοι διασκέδαζαν. Και ο Διάβολος της απαντά:

- Τότε είχαμε προεκλογική εκστρατεία, σήμερα μας ψήφισες!!!

Είναι τρεις μπράβοι και τρεις συγχαρητήριοι...


- Τί κοινό έχει ένας ξιφίας με ένα καναρίνι;

- Είναι και τα δύο κίτρινα, εκτός από τον ξιφία!


ΑΥΤΑ!
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!


πηγή:filaki.gr

7 σχόλια: